Zaiton's FotoPage

By: Zaiton Kamarruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 28-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
berposing dgn baju b'day.........dikawasan rumah di Perth...

tepi rumah..
backyard...
 
View all 15 photos...
gitulah dgn adanya digital kamera ni, asyik nak bergambar je.......


Monday, 27-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Perlawanan akhir basketball di Perry Lakes, Perth : REDBACKS

perbincangan bersama couch
di akhir perlawanan bersama TIGERS
free shot..
View all 14 photos...
Redbacks, antara team basketball di Perth. My son Hanis mewakili Redbacks for U13. Semalam was the final game for this year. Mungkin disbbkan the expectation was very high, budak2 ni mcm panik sikit. Tak mcm selalu- permainan agak pincang. Tapi Hanis make the game interesting dgn kelajuan dan teknik permainan. W/b/pun they loose by 9 points. Hanya runner-up.


Sunday, 26-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
bukan main posing anak gadis aku ni..............

 
 
 
View all 6 photos...
Chicky girl. She's quite popular among her friends at school even teachers. Setiap malam mesti ada reading before go to bed. Kalau tak sempat early morning the next day. Tapi susah nak suruh makan. Suka junk food je. Kalau berbelanja no. 1. Pantang ada pocket money. Anak perempuan sorang..............abang2 empat semuanya. Yg dia paling manja sama abg Hanis. Tempat mengadu.


Saturday, 25-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sebahagian foto -Sambutan hari merdeka di Perth-Acara Tarik Tali

bersama suami - got a birthday surprise
bersama anak gadisku yg seorang je..
bersama sahabat cum adik angkat di Perth
View all 10 photos...
Album Kenangan di Perth


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net